Atelier Dual este studio-ul unde natură vie se metamorfozează sub priceperea mâinilor dibace, iar design-ul floral se împletește cu emoția.
Alexandru Graur și Alex Bobeica, co owners și directori creativi, reușesc să combine două stiluri, pe cât de diferite, pe atât de unice, astfel îndeplinind nevoile clienților indiferent de stilul avut.

Alexandru Graur, creator de frumos, aduce în fiecare proiect pasiunea sa pentru fashion și muzicalitate vizuală, transformând evenimentele atelierului în adevărate povești tematice.

Alex Bobeica, pragmatic și tehnic, găsește soluții creative, inovatoare și focusate pe funcționalitate armonioasă, răspunzând cu entuziasm oricărei provocări.

Împreună scriu povești, pasiunea pentru flori fiindu-le numitor comun și având amândoi același scop: succesul evenimentului. La baza studioului floral stă backround-ul lor de peste 10 ani în domeniul evenimentelor și un know-how puternic, conturând astfel concepte creative de succes, deopotrivă pentru clienții privați, cât și pentru cei corporate. Iubirea de inedit, vise transformate în realitate, crearea de amintiri, sunt elementele principale după care se ghidează cei doi creatori!